Til alle kreative sjeler der ute

Å være kreativ er en samlebetegnelse som i beste fall kan sies å være svært vid. Her finnes det ingen fasitsvar på hva som er riktig, og selv om denne siden i stor grad dreier seg om reklame og annonsering, finnes det et uttall andre måter å vise kreativitet på.

At det finnes mange hundre tusen kreative mennesker i Norge er det ingen som helst tvil om, og ingen gruppe fortjener å bli rangert noe høyere enn andre. En fotograf er like kreativ med sine bilder som en fotballspiller er med sine finter og pasninger - hvem skal stå i bresjen for å dra en sammenligning og en konklusjon på hvem som er mest kreativ? Nemlig, ingen. Det er rett og slett umulig, og derfor er det aller meste å akseptere at det finnes et vanvittig mangfold der ute - og det skal vi være veldig glade for!

Vi har lyst til å slå et slag til de som lager hjemmeside design som de deler med andre mennesker, og her trekker vi i all hovedsak frem det som foregår gjennom den åpne programvaren Wordpress. For de som ikke vet hva dette er så kan vi fortelle at Wordpress er en programvare som lar selv amatører få lage sin egen hjemmeside som ser 100% profesjonell ut.

Grunnen til at de kan gjøre dette er et publiseringssystemet er veldig enkelt, ja nesten som et vanlig tekstdokument, men samtidig at de kan velge mellom tusenvis av gratis design som er meget pene. Eller; designene finnes i alle mulige varianter, og her kan vi trekke frem design som er laget for reiseblogger, fotografering, spill, aviser og magasiner, hage etc. Kort sagt finner du alt mulig her - og det beste av alt er at disse designene er helt gratis - og dette er rett og slett beundringsverdig all den tid det har sittet mennesker og programmert disse og bestemt seg for å dele dem gratis med deg.

Så til alle dere kreative sjeler som sitter der ute og lager grafisk design til nettsider som dere deler kostnadsfritt: vi er utrolig imponerte og synes dere gjør en fantastisk strålende jobb! Fortsett med det, for det har Ola og Kari Nordmann veldig god bruk for. Dere sørger for at vanlige folk kan lage seg flotte hjemmesider og det står det virkelig respekt av!